19 oktober, 2016

Onlinetenta

Idag på förmiddagen så har jag jobbat effektivt med gruppen inför vår gemensamma gruppuppgift, väl färdiga för dagen kände dock både jag och Jessica att vi behövde lite luft så vi tog en lång och välbehövlig promenix i den friska höstluften. Var så mysigt att komma iväg och prata lite utanför skolan men även att få se lite mer av Gävle då det är en makalöst vacker stad. När vi väl kom tillbaka till skolan igen så började vi tagga inför den stundande onlinetentan vi skulle ha, men kände oss helt övertygade om att vi inte skulle klara av. Häpnadsväckande nog klarade vi dock oss alla med bravur vilket fick mig och Jessica att skrika ett och annat glädjetjut.

Var ren och skär lycka, där och då & en härlig egoboost. Måste helt klart vara för att Jessica tog med sig massa godis till skolan som vi satt & ladda upp med innan som det gick så bra, godis hjälper nämligen för/till allt.

IMG_6415

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *