28 september, 2016

Älskar allt som har med denna dag att göra

Idag har vi haft redovisning av vår fjärde och sista grupp uppgift. Väl på plats fick vi dock veta i sista sekund att läraren vi skulle ha inte var närvarande så vi blev istället ihopparade med en annan grupp vilket gjorde att vi alla blev extra nervösa. Då vi hade ett ganska skruvat upplägg på vår redovisning så hade det känts skönt att få visa upp den för en grupp man kände till & som framför allt kände till oss. Gick vilket som väldigt bra och jag hade så roligt. Tyvärr fick jag inte ta någon bild på hur vi såg ut för mina kära kamrater men kan lova er att det var en fröjd för ögat.

Nu är det en enskild uppgift som står på tur &  jag som älskar att skriva kan knappt vänta på att få börja. Det ska bli väldigt roligt att få visa upp för dom andra i klassen vad JAG kan då det är väldigt svårt att få fram sånt i grupp.

Screenshot_2016-09-29-10-26-29-1 Screenshot_2016-09-29-10-28-35-1Screenshot_2016-09-29-10-27-35-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *