26 september, 2016

Måste jobba på pokerfacet

Kände mig ungefär som ett barn på julafton i morse då jag såg så mycket fram emot att komma till skolan & köra igång. Dock ett väldigt trött barn då sömnen inte varit på topp men still. Vi hade som vanligt oförskämt roligt så det var väldigt svårt att hålla plugget på en seriös nivå. Kommer dock bli ännu svårare att vara seriös och framförallt hålla ett bra POKERFACE när det väl är dags för redovisning då nerverna kommer spela oss ett spratt.

Väl färdiga gick vi tillsammans för att regga nästkommande kurs samt göra våra val för vårens kommande praktikplatser. Både Jessica och Yohannes var stensäkra och supernöjda med sina val medan jag själv satt och svettades med beslutsångest och klump i magen. Vill nämligen inte vara någon annanstans än på Väster, tråkig som man är vilket jag tyvärr inte tror att jag kommer få så det känns inte superkul.

Vi passade även på att ta en tripp till Myrorna för att shoppa lite rekvisita till vår redovisning. Kommer bli så kul.

Screenshot_2016-09-27-15-39-21-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *