31 augusti, 2016

Heldag i Gävle

Idag har jag hängt i Gävle i stort sätt hela dagen. Trodde jag skulle avlida av nervositet under dagen då jag hatar att behöva utsätta mig själv för nya situationer men väl på plats kände jag mig lugn som en filbunke. Konstigt men väldigt skönt. Fick dock en väldig masa information som jag redan glömt bort men förhoppningsvis går dom igenom allt mer grundligt på Måndag då jag hoppas att jag inte var den enda som tyckte allt var väldigt snurrigt.

Väl färdig hade jag planerat att äta middag med brosan och hans sambo men kände mig trött och slut så tog 16.10 tåget hem istället. Hann dock gå en snabbis på stan innan tåget gick så passade på att spana in alla stånd med mat från alla världens hörn och kanter som stod uppställda på torget.
20160831_15012820160831_150054

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *