30 augusti, 2016

Har helt klart världensbästa brosa.

Igår kväll kom min älskade bror hem till mig för att spana in min nya boning samt hjälpa mig med både det ena och det andra. Först och främst beställde vi skönheten i inlägget under och även en ny router så jag äntligen kan få wifi i lägenheten. Förutom den jätte insatsen hjälpen han mig även med att sätta upp alla tavlor och hyllor på väggarna snäll som han är. Blev hur nöjd som helst, är inte klokt vad några små tavlor gör stor skillnad på mysfaktorn.
________________________________________________________________________________________________________________

Idag är jag ledig så tänkte passa på att uträtta några ärenden samt hälsa på mina kids på skolan.

Screenshot_2016-08-30-17-30-48

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *