29 augusti, 2016

Inte enligt planerna

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkte mig när jag klev upp klockan åtta i morse för att hinna med 9.33 tåget till Gävle. Med facit i hand borde jag helt sonika stannat hemma och vägrat gå ut men det gjorde jag tyvärr inte.
Istället krigade jag mig ut på Gävles gator i spöregnet med gott mod och en halvkrasslig beskrivning om vart jag skulle.
Kom tillslut tack och lov fram, dock sådär 1 och en halvtimme för tidigt och väldigt blöt men kände mig ändå väldigt nöjd. Kände mig dock inte lika nöjd när jag efter drygt en timme av seg väntan fick veta att eventet jag skulle på hade blivit inställt kvällen innan men att dom hade glömt att höra av sig till mig. Kändes som ett hårt slag kan jag lova.

Var alltså bara att kriga sig tillbaka till tågstationen och sätta sig på tåget igen. Fast denna gång väldigt trött, blött, hungrig och en aning irriterad för att jag kastat bort i stort sätt hela dagen.

Screenshot_2016-08-29-14-22-24-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *