31 juli, 2016

Balkong life

Om det är någonting jag verkligen ångrar detta år, och då är det inte ofta jag ångrar saker så är det hur lite jag använt våran balkong. Sedan vi flyttade in i Oktober har vi enbart ätit middag där två gånger och själv har jag bara suttit där tre gånger om jag räknar med det faktum att jag sitter där ute och skriver nu. Är besviken på mig själv att jag inte uppskattade den mer och förverkligade alla planer jag hade på att dekorera den med alla sorters blommor och tjafs när vi flyttade in. Det som suger mest är att jag inser allt detta nu när jag enbart har några få dagar av balkong life kvar.
Men så är det väl alltid i guess, man uppskattar inte allt man har till max förrän man är på väg att förlora det.

 20160731_15334920160731_153541

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *