29 juli, 2016

Den heliga Taco-dagen

Dagens jobb pass har gått förvånansvärt fort och varit förvånansvärt kul. Är inte klokt vad stor betydelse det har på humöret vilka man jobbar med. Något annat som inte är klokt är mängden av taco produkter jag sålt idag. Överdriver inte om jag säger att minst varannan kund i kassan idag har inhandlat chips, tacopulver, köttfärs, torillas, osvosv
Det där med taco-Fredag är verkligen mer heligt än vad jag någonsin kunde föreställa mig.

Då i stort sätt hela Hudik & säkert många andra osså är på Hudik kalaset ikväll tänkte jag trotsa strömmen och mysa hemma i soffan i stället. Har nämligen en lång jobbdag framför mig imorgon så känns som en stabil plan.

20160728_201729

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *