6 maj, 2016

Värmebölja och födelsedagsfirande

Är nog helt ärligt inte riktigt mentalt redo för denna värmebölja som tagit hela Sverige med storm. Har nämligen aldrig varit så speciellt förtjust i värme då jag avskyr att svettas och för att inte tala om den dova huvudvärken jag alltid lyckas får då jag dricker på tok för lite vatten, så att det är 21 grader redan nu i Maj känns faktiskt ganska motigt. Ändå positiva är väl att man kan ha både kjol, klänning och shorts utan att folk tycker man är dum i huvudet.

Har nu precis slutat jobba och ska slänga i mig lite mat då jag ska försöka hinna hem till Hannah tills klockan sex då jag är bjuden på fin galej där då det är hennes födelsedag idag! Känns som det var nyss vi fyllde 18 år så att vi båda numera har fyllt 21 är bara helt sjukt, tiden går löjligt fort

20160506_15481220160506_165930

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *