2 maj, 2016

Weekend

Sitter och kikar på olika resor/weekends till våran års dag men tycker allting är så fruktansvärt dyrt så tappar helt suget. Flyg till Gotland med enkelbiljett går på runt 1500 kronor per person & en resa till Paris inklusive hotell i två nätter landar på drygt 3000 kronor. Känns super trist då jag verkligen hade velat gjort något speciellt för att fira men känns mer värt att spara pengarna på att åka utomlands senare och lite längre tid då det kostar nästan lika mycket.

Har ni något tips på billig resa eller mysig paraktivitet får ni gärna lämna en kommentar eller två.

holland-weekend-004 weekendresa-prag-hotel-hoffmeister-spa-weekendresor-tjeckien-tjeckienexperten-980x500 weekendresa-prag-hotel-modra-ruze-weekendresor-tjeckien-tjeckienexperten-980x500

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *