1 maj, 2016

Tillsammans är vi oslagbara

Vaknade otroligt nog av mig själv i morse utan ett endaste litet spår av bakfylla vilket är ett mirakel med tanka på allt jag drack igår. Tackar gud, Allah, de heliga profeterna osvosv för att ni lät mig vakna upp pigg & fräsch. Ni e bäst.

Lät frukosten vänta en sväng då min aptit inte var den bästa och tog istället tag i att röja undan gårdagens synder samt mysa med Jacob framför de avsnitt av Once upon a time vi missat. Klockan är nu sex och vi har både hunnit storstäda lägenheten från topp till tå med alla rengöringsverktyg man kan tänka sig då gårdagen samt vardagen satt sina spår, slängt återvinningen, handlat, lagat mat samt tvättat tre maskiner tvätt. Jag och Jacob är verkligen ett  löjligt bra team.

20160501_170036

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *