29 april, 2016

It’s friday friday friday ohhh.

På schemat idag stod filmmys & exotiskt fruktprovning vilket barnen svalde med hull och hår. Är faktiskt riktigt imponerad över hur jag och Anna lyckats knåpa ihop nya aktiviteter och överraskningar varje dag denna vecka trots att vi har så många barn på våran avdelning. Är dock ganska skönt att hälsoveckan är över för detta år då jag faktiskt saknar vardagen med massa spel, pyssel och bara få hänga med kidsen.

Mötte upp Jacob efter jobbet och effektiva som vi är hann vi med att både storhandla, diska, packa upp alla varor och laga en gudomlig middag på mindre än en och en halv timme. Förutom det lyckades även lilla jag fixa ihop en ruskigt god fetaostsås helt själv vilket gjorde mig mer än nöjd då min matlagningskunskap inte är speciellt stor tyvärr.

Nu blir det soffhäng framför let’s Dance, något jag längtat efter hela veckan då det är så mysigt.

20160429_190050

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *