26 april, 2016

Hälsovecka

Idag på förmiddagen har jag jobbat på Coop vilket var lika löjligt kul som sist, fullkomligt älskar att få skanna, blippa och hälsa på alla trevliga kunder. Verkligen ett jobb helt i min smak.
______________________________________________________________________________________________________________

På fritids just nu har vi hälsovecka som tema så jag och Anna har i stort sätt hela dagen ägnat oss åt att måla alla kidsens naglar och ge alla som vill en mjukgörande handmassage Verkligen så mysig dag!

Väl hemma från jobb har jag röjt upp här hemma utifall jag skulle få oanmält besök, diskat undan en hel del disk samt öppnat en hel drös med brev, sex stycken för att vara exakt vilket nog är rekord i brevväg för mig. Kommer ihåg när man var liten och hämtade posten och man alltid var så avis på att mamma fick så många brev. Vet dock inte om jag tycker det är så fruktansvärt kul längre..

20160426_182725

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *