30 mars, 2016

Tror det är vår nerverna som spökar

Min energinivå just nu är helt makalös, får nästan tvinga mig själv till att sitta still i soffan då det spritter i kroppen. Måste vara de faktum att våren är här och knackar på dörren och förhoppningsvis även städar bort de sista vinterspåren som finns kvar. Nu vill jag ha barmark, blommande blommor och knoppar på träden.

Energin kommer iaf väl till hands då jag efter jobbet tvättat två tvättar kläder, röjt undan all disk i köket, plockat undan i lägenheten, organiserat i alla tråkiga pappershögar med räkningar, deklarerat samt ringt en hel radda med viktiga samtal. Nu ska jag fortsätta med att hänga upp den färdiga tvätten, laga mat tills mannen min slutar jobbet samt storhandla, sen är jag free for the night.

20160330_172655

20160330_172703

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *