29 mars, 2016

13 Kilometer

Trotts att det varit världens sämsta och tråkigaste väder idag är jag gladare än aldrig förr då jag fått spendera några värdefulla timmar med min bästastevän. Var år och dar sedan jag va i Ljusdal och att vara där tillsammans med Elsa igen kändes galet nostalgiskt då vi upplevt så mycket roligt där. Får typ ont i magen av att bara tänka den hemska tanke att om jag hade följt strömmen och börjat på broman istället för slotte hade vi aldrig lärt känna varandra.

Kom tillbaka till Hudik vid halv sex igen då jag mötte upp bror min för att ta en powerwalk då det verkligen är det bästa sättet att kunna kombinera nytta med nöje. Promenixen tog lite över en timme och hopräknat med det jag gick i Ljusdal tidigare under dagen slutade mätaren på drygt 13 kilometer vilket man får vara nöjd med! Blåsan under hälen kunde jag dock skippat

20160329_13535420160329_135405  20160329_135412

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *