26 januari, 2016

Vare nån som sa att livet skulle vara enkelt? Är så sjukt less

Å jag blir gaaaaalen på allt skit som händer non stop som man sedan glatt måste ringa runt och bråka om. Först och främst har jag och Jacob i snart två månader kämpat för att få igång våra tv kanaler som aldrig velat funka och när vi nu äntligen fått dom att funka efter dagliga samtal till bredbandsbolaget så uppkommer nya problem. Problem som att jag ej får ut lön från ett ställe jag jobbat på, problem som att jag aldrig får ett arbetsintyg från donken och det värsta av allt att jag måste betala 2000 spänn för en nyckel jag råkat kasta bort. Blir så fruktansvärt trött.

20160126_200628

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *