31 december, 2015

Års resume

2015 har verkligen inte varit ett bra år när det kommer till min bloggning då inläggen lyst med sin frånvaro månad efter månad. Det har dock varit ett väldigt bra år när det kommer till saker jag gjort och fått uppleva. Mina topp tre är absolut när jag och Jacob blev tillsammans, när vi flyttade ihop och min och brorens resa till kålmorden. Det är tre väldigt fina minnen jag kommer hålla hårt i från 2015. Har inte hänt så mycket hemskt tack och lov men trots det har jag nog gråtit mer tårar än det finns vatten i ett helt hav. Tackar nu 2015 och välkomnar 2016 med öppna armar.

Positivt:
– Träffade Tyra och Mattis ofta
– Hannah och Anton blev tillsammans
– Fick jobb på rekryteringen
– Fyllde 20 år
– Julia flyttade in hos mig
– fifty shades of grey hade premiär
– Var på utflykt med Hannah, Anton och Tham
– Skaffade glasögon
– Hälsade på slotte
– Julia och Fredrik blev tillsammans
– Följde med Elsa till Idol
– Träffa Anders Bagge i nyktert tillstånd
– Köpte ny telefon
– Blev tillsammans med Jacob
– Tatuerade mig igen
– Såg One direction i göteborg
– Gick på semester
– Röjde i Stockholm med Elsa
– Gick på Berns!!
– Gick på Haos bröllop
–  Vann biljetter till Hudikkalaset
– Firade ett år i lägenheten
– Åkte till kålmorden med storebror
– Var på personalfest
– Inventera på HM
– Blev sambo
– Stockholms resa med Jacob
– Cg och Annie fick lilla Elias
– Fick Nisse
– Köpte ny säng
– Sa upp mig
– Firade jul i lägenheten
– Klippte håret kort

Negativt:
– Julia flyttade
– Fick en Vaxpropp i örat
– Hittade en hel arme med mjölbaggar i lägenheten
– Hade två hål i samma tand
– Sa upp min lägenhet
– Lämnade bort Nisse ( det är nog det jobbigaste jag gjort )
– träffade mina vänner ( framför allt Elsa ) på tok för lite

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *