31 december, 2015

Nyårsmiddag med fina vänner

Då varken jag, Jacob, Hannah eller Anton var ett dugg sugen på att parta på nyår slog vi våra påsar ihop och fixade en jättemysig parmiddag hemma hos oss istället. Till förrätt åt vi baconlindad halloumiost med sparris. Varmrätt blev fläskfilé med hemma gjord klyftpotatis och rödvinssås och efterrätten chokladpannacotta. Allt blev verkligen gudomligt gott om man räknar bort panncottan då den tyvärr enbart smakade cocosmjölk och kakao.

Efter maten spelade vi sällskapsspel, skålade in det nya året & kysste våra pojkvänner på 12 slaget. Klyschigt och bra! 2015 har varit ett fantastisk år på alla sätt och jag hoppas verkligen 2016 också kommer bli ett år värt att minnas.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *