17 maj, 2015

Jeans från gina, topp från Hm

Och så är ÄNTLIGEN söndagen här. Kan inte med alla ord i världen beskriva hur otroligt skönt det känns att lägga ännu en stägningsvecka bakom sig och ha en ledig måndag framför sig. Vädret ute är piss och mitt humör är ganska trött det med då jag saknar socialt umgänge med någon som jag kan diskuterar annat än hamburgare, mina sjuka arbetsförhållande eller chefer med. Trots det slänger jag på ett stort jävla leende och posar framför den där jäkla kameran som den skådespelaren jag är, allt för att få till en bild jag skulle kunna överväga att lägga upp här.

Kylskåpet är tomt och jag har ingen lust att fylla upp det då jag hellre skulle vilja använda de ynka pengarna jag har kvar på kortet till att köpa en ny bikini, inredning till lägenheten, nya fräscha sommarskor och en fotfil.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *