17 maj, 2015

Godnatt lördag

Tar verkligen på krafterna att jobba en sådan här lång och intensiv jobbvecka vilket även märks då minsta lilla snedsteg får humöret att svikta och tankarna att börjar spinna massa negativa nätt jag sakta men säkert fastnar i. Gick tack och lov bra att stänga idag/inatt och jag ber nu till gudarna att även morgondagens stägning går snabbt och smärtfritt så jag kan få komma hem och begrava mig i min säng som blivit min fristad.

Min säng som jag förövrigt legat och stor bölat i mer än en halvtimme då jag precis kollat klart på det sista avsnittet av The vampires diaries säsong 6. Har aldrig varit med om något mer hjärtskärande och just nu vet jag ärligt talat ej vart jag ska ta vägen då jag känner mig löjligt förkrossad. Hur ska man kunna repa sig efter ett sådant här trauma?

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Godnatt lördag

  1. Jenny skriver:

    Det är så fruktansvärt bra ! :’)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *