9 april, 2015

Så mycket tankar ingen någonsin kommer kunna förstå

Och så sitter jag här ännu en gång. Fylld av alla dessa tankar, känslor och funderingar jag inte i in vildaste fantasi har någon aning om hur jag ska lyfta fram i ljuset med hjälp av några simpla svarta bokstäver då allt runt om mig just nu känns övermäktigt. Tankar om framtid, nutid, dåtid. Frågor som aldrig finner några svar och funderingar som jag hjälplöst försöker förinta med lindrande ord på kvällarna när jag ska sova. Det är nu min tid börjar, det är nu jag ska välja alla vägar jag vill gå och börja förbereda mig för framtiden. Men hur ska man veta vad man vill, vad som är bäst och vad man mår bra av att göra när man inte ens vet om man lever imorgon? Om det är något jag lärt mig av dessa tjugo år här på jorden är det att man aldrig ska ta något eller någon för given och att allt, verkligen allt kan förändras fortare än du tror. På gott och ont. Jag är lycklig, tro inget annat. För jag vet att jag har tur men trots det finns tveksamheterna och funderingarna där. Jämt, jämt, jämt. Kan vara för att jag allt för ofta strävar efter någon slags perfektion jag känner att jag aldrig uppnår eller för att det enda jag drömmer om är att hitta något jag brinner så starkt för så jag är villig att gå genom eld och vatten för att ta mig dit. Vill hitta en mening och ett syfte och känna att det jag gör faktiskt gör skillnad. Vill hitta den väg där jag får en lagom dos av trygghet, kärlek, värme, spänning och harmoni. Vill leva livet fullt ut och inte ångra en endaste sekund.

Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Så mycket tankar ingen någonsin kommer kunna förstå

  1. Jenny skriver:

    Bra skrivet! Alla känner nog igen sig förr eller senare i detta..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *