28 februari, 2015

Sundsvall med Idolen

Idag har jag varit i Sundsvall med allas vår ( mest min ) favorit Owe. Var inte alls något jag planerat utan blev en spontanresa vilket passade mig perfekt då det var år och dar sedan vi gjorde något tillsammans nu.
Tog drygt en timme att ta sig till Sundsvall från mig och väl framme började jag mitt mission i gallerian för att försöka hitta den perfekta partyklänningen. Mitt sökande var dock förgäves då jag gick igenom HELA huset utan att hitta ett endaste plagg jag vela köpa , förutom peakjackan och fifty shades of grey kollektionen jag redan vet jag vill ha. Undra om det är jag som är allmänt kräsen eller om årets vårkläder är allmänt fula?

Blev en klassisk lunch på Ikea där även Owes son gjorde oss sällskap. Go som han var bjöd han även vilket alltid känns lika lyxigt! Ex antal timmar senare och ex antal kronor mindre på kortet bestämde vi oss tillslut för att åka hem vilket kändes helt ok då jag lyckats fyndade med mig två par löjligt billiga skor, investerat i en ny blomma och även köpt med mig två delar ur fifty shades of grey kollektionen som jag spanat på i vad som känns som flera år nu..

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *