27 februari, 2015

Douches

Stängningen och hela gårdagens jobbpass var HEMSK och jag gick mestandels av tiden bara runt och surade konstant tack vare den respektlösa fasaden ledningen har mot mig och många andra på jobbet just nu. Är så himlans less på att inte bli behandlad på en schyst sätt när jag gör allt jag kan för att tillfredsställa dom och prestera på topp dagligen. Kom hem runt ett men kunde inte somna förrän vid tre eftersom jag var så arg och irriterad.
______________________________________________________________________________________________________________

Denna Fredag morgon har jag spenderat på Fridhems förskola vilket alltid är lika roligt. Även idag fastän det enbart var 7 barn där och jag jobbade världens kortaste pass på bara 2 & 1/2h. Har varit hemma i drygt en timme nu och om jag får säga det själv har jag även varit väldigt duktig på att spendera min tid då jag först och främst avverkat världens största berg med disk och nu betalt alla denna månads räkningar. Vuxenpoängen bara trillar in!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *