22 februari, 2015

Today- vem är jag ens?

Idag vänner har jag tagit tröttheten till en ny nivå med mindre än 8 timmars sömn efter gårdagens jobbdag känns livet en aning ostabilt. att det är planerat att sälja MER än vad vi gjorde igår på jobbet gör inte saken direkt bättre utan jag får mer eller mindre känslan av att bara vilja lägga mig ner och sluta finnas för de närmsta 12 timmarna.

Lägenheten luktar äckligt och borde dammsugas, jag skulle behöva tvättat håret för tre dagar sedan och benen har längre hår än en ryamatta men annars är livet fint. Sitter just nu i köket och försöker komma på vilka veckor som är bäst att söka semester på vilket inte är det lättaste då det känns som vilken vecka man än väljer kommer det bli fel.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Today- vem är jag ens?

  1. Jenny skriver:

    jag tror på sista veckan i juli och i början på augusti! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *