31 januari, 2015

Otroligt stort för mig

Är så otroligt stolt över mig själv och hur långt jag faktiskt kommit. Vet att jag har skrivit det förut men nu när jag kollar tillbaka i bakspegeln inser jag att jag inte alls var så trygg i mig själv då som jag trodde. Nu har jag lyckats bygga upp ett starkt och okrossbart fort runt om mig och trots att jag varit med om flertal saker de senaste veckorna som i vanliga fall skulle krossat mig totalt har jag enbart fällt några tårar och sedan lagt det bakom mig. Kan inte med alla ord i världen beskriva vilket kick det är för såväl självförtroendet som hälsan att kunna se att jag klarar mig själv, att jag duger, räcker till och fyller ett syfte. Är så otroligt tacksam dagligen. Tacksam för de fina människor jag har runt om mig, tacksam för att jag har jobb, tacksam för min bostad och tacksam för att jag är jag.
Jag vet äntligen vad jag går för och jag strävar dagligen efter att leva efter det jag tycker är viktigt då jag vet att jag kan göra och bli exakt vad jag vill så länge jag kämpar för det.

Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *