30 januari, 2015

Min mobil är full av matbilder

Var ledig ifrån donken idag så passade på att jobba lite extra via rekryteringen istället vilket förde mig till Idenor där jag fick jobba i en förskoleklass och på fritids. Gick superbra om man räknar bort det faktum att jag gick vilse sådär två gånger och det tycker jag absolut att vi gör. Alla barnen var supersöta, jag fick jobba med en supersnygg vikarie jag helst skulle vilja gifta mig med och kärleken jag fick av killarna som hela tiden skulle kramas var mer än vad jag fått på evigheter. Om alla killar var lika kärleksfulla som dom skulle jag inte vara singel många dagar.

Väl hemma möttes jag av världensfinaste Hannah som stannade för middag och filmmys. Blödig som jag är lyckades jag såklart gråta till nyaste avsnittet av The Vampire Diaries, så himlans sorgligt och fint!


Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *