29 januari, 2015

Städ-anda

Att vakna i en nerkyld lägenheten då ens fönster av någon anledning öppnat sig själv när man till på köpet är äckligt förkyld är ingenting jag rekommenderar. Tänker trots det försöka göra det absolut bästa av denna dag genom att fortsätta på spåret jag började med igår kväll, fräscha upp här hemma. Började nämligen igår att djup dyka på städfronten i ett lamt försök att hålla mig vaken då jag måste försöka ställa om min kropp till att börja jobba stängning igen så både kylskåp, frys och återvinningsstationen fick sig en omgång igår. Välbehövligt kan jag lova
Ska även gå en sväng å stan. Panta burkar, handla och ännu en gång försöka mig på att köpa en parfym.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *