28 januari, 2015

Så mycket jag saknar men samtidigt är rädd för.

Vill uppleva den där kärleken då man är så kär att man knappt kan andas. Så kär att man knappt vet hur man ska
stå för att hitta balans och så kär att man ej förstår hur ett liv utan den personen skulle kunna vara möjligt.
Vill bli omfamnad av den som tycker om mig allra mest. Vill bli insvept i en varm och parfymdoftande famn och vill ha någon att hålla i handen när natten går mot dag. Vill vara den första någon tänker på när dom somnar och den sista dom tänker på när dom somnar. Vill uppleva den där once upon a time kärleken som slår dig med storm, får dina ben att skaka och din mage att fyllas av små,varma och fnittriga fjärilar. Vill falla och bli fångad av dig

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *