28 januari, 2015

Hotchili på en Onsdag

Har precis kommit hem från en fantastisk god och trevlig middag med min favorit Matias ( inte för att jag känner någon annan Matias men iaf) på Hotchili. Finns nog ingen annan människa som är så otroligt snäll och omtänksam som honom, hur länge och vart man än letar. Han är helt klart guldvärd och en på miljonen!

Har egentligen massa saker att göra i lägenheten men då jag inte börjar förrän sju i morn kväll spar jag allt tråkigt tills dess i stället och koncentrera mig på det jag kan allra bäst! Ligga i soffan framför tvn med något gott

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hotchili på en Onsdag

  1. Matias skriver:

    Åh, men fina du.. tack!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *