31 december, 2014

Gott nytt år osv

Har alltid varit en sådan person som alltid skickar ut sms och meddelanden till nära och kära vid högtider så som jul, midsommar, påsk och nyår men i år kände jag verkligen inte att jag orkade. Trodde någonstans att alla mina år av omtanke och kärlek hade gett resultat till min omgivning men verkar då rakt inte så då klockan nu börjar närma sig tolvslaget och jag inte fått en ända Gott nytt år hälsning. Vet ej om jag ska skratta eller gråta #foreveralone

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Gott nytt år osv

 1. Jenny skriver:

  då är vi två Klara, Har inte fått en enda jag heller. 😉

  Gott nytt år ! :)

  • Kolra skriver:

   Gud vad jag kände igen mig i det där du skrev om kedjebreven på din blogg haha!
   Gott nytt år själv Jenny! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *