30 december, 2014

Vilket fantastisk avslut på detta år

Lämnade stackars Hannah ensam i lägenheten halv sex för att gå på bio med goaste Lina-Marie. Vi såg filmen Micke och Veronica med skådespelarna David Hellenius och Izabella Scorupco som faktiskt var riktigt bra.
David Hellenius slår tamefan alla andra med hästlängder, så fantastisk skön människa!

Väl hemma igen blev det julklappsutdelning med pappi och bror då pappa var i Spanien över jul. Denna dag har verkligen varit fullspäckad med roligheter och det är inte nu förrän jag satt mig ner i soffan som jag inser hur trött jag är. Borde dock egentligen ta och sova ganska bums då jag ska upp och jobba sex imorgon men då detta faktiskt är den sista kvällen jag får spendera i min lägenhet detta år känner jag för att vara vaken ett tag till!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *