30 december, 2014

Feeling blessed

Att behöva gå till jobbet när Hannah får ligga kvar och sova i den varma sängen är ingenting jag uppskattar, utan det ligger väl på ett ungefär top trea på min lista av saker jag tycker är riktigt värdelöst. Gick dock bra på jobbet trots att Tom var assur och trots att jag pratade med så otroligt mycket folk i driven att jag fick ont i munnen.

När jag väl hade slutat mötte Hannah upp mig för en snabb lunch/middag på stan och efter det gick vi till Bruno för att sola vilket var första gången för mig. Var allmänt hyper och kunde inte ligga stil då jag hade lite halvpanik men fick trots det lite bränna så de sex minuter av total förvirring och dödlig strålning var helt klart värt det!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *