29 december, 2014

Mina två favvoriter

Anton och jag har bakat fröbröd, sladdat i hans bil, handlat, lagat köttbullar och potatismos som vi ätit framför Andra avenyn och har även gjort en grymt god fruktsallad. Sådant där basic två polare gör när man som Anton
så fint säger “hänger med varandra” Vid sju kom allas vår favorit Hannah och sedan startade ett hejdundrande filmmys innehållande både fruktsallad, fröbröd, filtar, tända ljus och skräckfilm på tv:n. Vi såg filmen Oculus som jag förvånansvärt nog inte tyckte var ett  dugg läskig utan mer väldigt intressant. Hade dock nog varit en annan femma om jag satt själv i soffan, då hade jag nog inte varit så kaxig!

Anton har nu åkt hem och jag och Hannah ska äta kvällsfika samt göra smoothie i min nya mixer som vi
kan ha till frukost i morgon för att sedan gå och lägga oss. Det är såhär det känns att vara lycklig

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *