28 december, 2014

Va inte fullt lika glad efter jag kom hem från jobbet

Ni kan aldrig ana vilken helvetes dag/natt jag haft. Stod i köket på jobbet i ÖVER 8 timmar vilket är rekord för mig som max ståt där 2 timmar i sträck och då trodde jag helt seriöst att jag skulle dö av både tristess och uttorkning. På det han vi knappt förstänga någonting så vi drog över drygt två timmar vilket gjorde att jag kom hem tre istället för halv ett. Perfekt Söndag

Trots att klockan är typ senare än senast och trots att jag ska upp imorgon tänker jag nu alltså ta en lång dusch, tvätta mitt skatbo till hår och unna mig både hårinpackning och bodyscrub. Äre söndag så är det!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *