28 december, 2014

Saknar sommaren MYCKET

Ute står termometern på minus 20 och här inne i lägenheten sitter jag och längtar tillbaka till sommarvärmen. Har alltid varit en person som gillar vintern och snö men det är verkligen något speciellt, nästintill magisk med de få sommarmånaderna vi har här i Sverige. Varma ljusa solstrålar som färgar kroppen brun och invaderar ansiktet med små fula fräknar, ljumma vågor som slår mot såväl klippor, strand och fötter. Svala sommarnattskvällar där det känns som om allting kan hända då spontanitet är så enkelt. Tunna klänningar och kjolar blir en självklar del av vardagen och den lätt pirrande sommarförälskelsen som uppstår då värmen får kärleken att spira.


Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *