30 november, 2014

Jesus amalia vilken dag!

Ojoj vad denna dag har gått i ett. Har nog ärligt gjort mera saker idag än vad jag gjorde på hela förra veckan! Dagen började iaf med jobb mellan 06.30 och 15:00 och jag kan lova er att det kändes motigt att gå till jobbet när Hannah låg kvar och snusade i den varma sängen. Väl färdig på jobbet skyndade jag mig hem där jag tog en snabb dusch och byte om. Fick sedan besök av en fin filur som sedan även lyxigt nog skjutsade tillbaka mig till jobbet vid sju då det var det vanliga ”en gång i månaden smakproven ” Burgaren Christmas Cheese vi fick testa var faktiskt väldigt god och jag lyckades även äta upp hela trots att den var 150gramsburgare. Imponerande, jomen visst!

När vi var färdiga på donken hade jag tur nog att få skjuts hem av fina Lina-Marie som även följde med mig upp en sväng för att snacka skit och äta upp glassen Daim delux vi fick med oss hem från smakprovet. På det så är det ju även 1:a advent idag vilket betyder att första ljuset i ljusstaken ska tändas!

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *