14 oktober, 2014

Bort prioriterad

Känner mig allmänt bort prioriterad på jobbet just nu då jag först och främst inte får jobba så mycket som jag vill och behöver, men även för att dom ringer andra och frågar om dom vill jobba extra istället för mig fastän jag sagt att jag vill jobba om det finns möjlighet! Känns väldigt tråkigt då jag annars trivs väldigt bra på jobbet. Denna vecka jobbar jag korta stängningspass och är sedan ledig en hel evighet vilket dödar mig långsamt då jag inte har ro nog att bara gå hemma och va då jag blir rastlös och börjar tröstshoppa vilket inte min ekonomi tillåter.

Det jag lever på just nu är att jag äntligen ska träffa en efterlängtad Elsa på torsdag vilket jag behöver så mycket!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bort prioriterad

  1. Elsa skriver:

    Längtaaaar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *