22 september, 2014

Ser inget slut på eländet

Har nu varit borta från jobbet i sex hela dagar vilket känns helt sjuk med tanke på att jag inte varit ledig såhär länge sedan typ påsklovet. Det som jag dock tycker är sjukast just nu är det faktum att jag fortfarande nöjer mig med att spendera dag ut och dag in i soffan framför en film utan minsta tecken på rastlöshet. Jag som i vanliga fall brukar klättra på vägarna av tristess efter tre ensamma timmar hemma sover nu 12 timmar och spenderar  sedan dom övriga tolv timmarna liggandes i soffan. Blir typ rädd för mig själv och skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka min älskade energi. Känner mig livlös och det faktum att jag inte umgåtts med någon av mina vänner på flera veckor gör inte saken bättre. Känner mig ensam och bortglömd då det är i såna här stunder man behöver någon som finns där. Någon som bryr sig och någon som förstår.

Det här inlägget postades i Tankar, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ser inget slut på eländet

  1. Elsa skriver:

    Att du inte blir rastlös tyder ju absolut på att Klara Widmark fortfarande är sjuk! Själv har jag gått förbi den fasen i sjukan och är rastlös hela tiden… Tror du blir frisk först ja…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *