19 september, 2014

Lite ostabilt just nu

Nu har jag alltså kommit till den där punkten igen när jag helt tappat inspirationen och orden inte längre kommer självmant. Bloggen står helt still vilket dock kanske inte är så konstigt med tanke på att mitt liv även gör det. Jag klagar absolut inte, utan konstaterar nog mesta att det är svårt att fylla en blogg med intressanta inlägg och bilder när man inte gör något vettigt på dagarna. Fast vem är det jag egentligen försöker övertyga? Er eller mig själv?

På det är jag hemma och sjuk. Är trött, utmattad och livlös. Har ingen energi och illamående och yrsel är just nu min livsstil. Var faktiskt  till doktorn idag som överraskande nog rekommenderade sjukskrivning vilket på ett sätt känns skönt men på ett annat känns för jävligt då jag efter några dagar i lägenheten kommer börja klättra på väggarna! 19 år men egen lägenhet och dålig ekonomi, var det verkligen guds plan för mig från början?

 

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *