11 september, 2014

Saknar.

Vet ärligt talat inte vart jag ska ta vägen för fastän jag inte vill så kommer tankarna och funderingarna insmygande och jag har inget annat val än att leva med dom. Trots att jag har en superfin lägenhet jag älskar och ett jobb att gå till varjedag känns det som om någonting fattas. Jag känner mig ensam då de enda personer jag träffar nu för tiden är dom på jobbet. Saknar känslan av att ha nära vänner runt om mig som jag kan prata med om allt och ingenting. Vänner som förstår mig och som man bara kan vara med utan massa krusiduller. Saknar att känna mig speciell. känslan av att tillhöra en grupp och att vara någons bästavän. Jag behöver någon som behöver mig lika mycket. Behöver ha någon att prata med, någon att uppleva äventyr med och någon att skapa nya minnen med.

Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *