31 augusti, 2014

Lämnat tillbaka nyckeln

Idag har jag städat ur min gamla lägenhet och lämnat ifrån mig nycklarna vilket känns så bra! Ska bli så skönt att ha en alldeles egen lägenhet och äntligen kunna känna att det är mitt hem på riktigt. Ska satsa allt jag har för att förvandla lägenheten till mitt drömhem för nu är jag redigt less på att flytta och vill inget annat än att trivas!
________________________________________________________________________________________________________________

Fick precis finbesök av Olov som gulligt nog hade köpt med sig en ny bordskiva från Ikea då jag ju smart nog lyckades paja min. Som tack för hjälpen bjöd jag på fika och sedan hjälpte han mig även att montera fast den nya skivan. Det är vad jag kallar en gentleman

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *