30 augusti, 2014

Ikea med Johan

Idag har jag och ingenjören varit en kort men effektiv sväng till Sundsvall och shoppat. Eller om jag ska vara ärlig har jag shoppat och han agerat gentleman genom att hjälpa mig att bära. Hittade iaf tack och lov allt jag hade planerat att köpa och det till det nätta priset till 3 tusen kronor.  Det ska kännas att man lever!

Var som vanligt hur lätt som helst att umgås med Johan och jag tycker verkligen det är superkul att vi fortfarande håller kontakten trots att det var år och dar sedan vi träffades första gången och trots att det gång på gång kommit massa skit emellan vår relation som förstört allt vi byggt upp.

Dagens tre höjdpunkter var helt klart:
– Att jag fick köra hela vägen till Sundsvall i Johans pappas svindyra och nya automatbil vilket var sjukt läskigt men kul då den var väldigt stor och jag aldrig kört en automatbil förut.
– Att Johan köpte världens största godispåse som vi hade som resgodis på väg hem.
– Att vi var så starka när vi skruvade ihop mitt nya köksbord så att skruvarna gick igenom och ut på andra sidan.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *