29 augusti, 2014

Den stora flyttdagen

Denna dag har varit såååå lång! Den började med att jag vaknade halv sex och insåg att jag hade fyra missade samtal från chefen vilket aldrig är något positivt och fortsatte sedan med 9 energiska timmars på jobbet.

När jag väl hade slutat skyndade jag mig fort som attan hem för att hinna flytta de kartonger och ikeakassar jag packat ihop till den nya lägenheten. Vid halv sju kom världens bästa Matias, Stina, Johan och Oskar som snällt
nog lovat hjälpa mig flytta med enbart en dags marginal. Själva flytten tog drygt en och en halv timme och gick verkligen supersmidigt då jag hade den bästa hjälpen man kan få! Är verkligen så tacksam och glad för att jag
har så fina och hjälpsamma människor i min närhet.

Stina och Matias har nu precis åkt efter en sen middag på Mcdonalds och jag som varit vaken sedan halv sex i morse borde verkligen sova. Men omständlig som jag är vet jag att jag aldrig kommer kunna somna om jag inte packar upp alla kartongerna först så blir nog antagligen vaken några timmar till. Sömn är överskattat!

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *