1 september, 2014

Saknar närheten

Känslan man får när man tittar på killen som är allt man drömmer om men som inte tycker du är tjejen för honom. Frustrationen du känner när ditt ex som du fortfarande har känslor för gillar någon annan. Spänningen som får luften att vibrera så fort hans blick möter din. Åtrån du känner inom dig så fort han är nära.

Är inne i en sådan där  jobbig period där jag konstant trånar efter närhet och känner att jag behöver bekräftelse från alla håll och kanter för att ens hålla mig på benen. Vill ha någon att längta efter medan jag är på jobbet, någon att äta middag med på kvällen när jag kommer hem och någon som jag kan somna tätt intill på natten.

Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *