26 augusti, 2014

Finns alltid två sidor

Jag är tjejen som inte tror på kärlek. Tjejen som får ångest på kvällarna för att hon inte hinner med att träffa sina vänner. Tjejen som behöver sin mamma mer än någonsin då vuxenvärlden är läskig. Tjejen som dagligen önskar att hon hade någon speciell att dela sitt liv med. Tjejen som ständigt går på vakt redo att bli sårad. Tjejen som känner sig för liten för att ta så stort ansvar. Tjejen som hatar nykära människor eftersom hon är bitter över att hennes eget kärleksliv är stendött. Tjejen som har stora ambitioner och drömmar som hon inte vet hur hon ska ta tag i. Tjejen som aldrig tror att det hon gör räcker då hon har en hemsk prestationsångest. Tjejen som kan ligga vaken på nätterna och ångra saker hon aldrig kommer få göra ogjort. Tjejen som är osäker på sin kropp och vad folk tycker om henne. Tjejen som är ständigt måste ha koll på allt och alla då det gör henne lugn. Tjejen söker svar.

Jag är tjejen som tror på kärlek vid första ögonkastet. Tjejen som somnar med ett leende på läpparna eftersom hon har massa fina vänner. Tjejen som njuter av att få bo själv. Tjejen som klarar sig bra på sin egenhand. Tjejen som har lätt att tycka om och fästa sig vid nya människor. Tjejen som älskar känslan av ansvar då den får hennes självförtroende att växa. Tjejen som tycker att nykära par är idylliska och hänförande. Tjejen som är nöjd med sina presentationer och vet att hon kan allt hon vill.  Tjejen som somnar gott om nätterna för att hon vet att hon alltid gjort det hon trott var det rätta. Tjejen som är nöjd med hur hon ser ut och vet att det alltid finns folk runt om henne som tycker om henne precis som hon är. Tjejen som njuter av att ibland kunna släppa all kontroll och bara improvisera. Tjejen som söker lösningar

Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *