30 juli, 2014

En snabbis tillstorstan

Sov enbart fyra timmar inatt då jag måste gå upp åtta i morse för att hinna göra mig i ordning till kvart i nio då Owe kom och hämtade mig för att åka till Sundsvall. Väl framme var jag på en jättespännande intervju vid halv elva och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös! Kändes dock väldigt bra så tror det inte gick allt för dåligt!
Gick sedan en sväng på birsta där det blev lite shopping och åt sist men inte minst mat med Owe på Ikeas fik.

Sov i stort sätt hela vägen hem och landade i  Hudik vid halv tre tiden då jag började göra mig i ordning för jobbet! Gick kalasbra att jobba och då vi hann förstänga massor var vi klara redan vid halv ett vilket inte hänt på evigheter

[Till middag idag blev det caesarsallad och en frappe vilket nog kan vara något av det godaste som finns ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *