27 juli, 2014

Tidig morgon

Den här dagen har varit helt perfekt trots att jag var tvungen att gå upp redan vid åtta på morgonen vilket jag inte gjort sedan långt innan studenten. Gick trots det jättebra och jobba och jag fick för en gångs skull bara göra roliga saker som att organisera kylen och torrlaget, stå i Dt2:an med Lars och ha driven.

Slutade vid fem och väl hemma la jag på en högra växel och slängde ihop fem matlådor jag la i frysen så nu har jag färdig mat några dagar framöver. Fick sedan sällskap av en fin filur och vi myste framför filmen Jack and Jill. Han åkte dock vid elva så jag har sedan dess bara suttit och väntat på Sara som ska sova här efter hon har jobbat klart.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tidig morgon

  1. Hemlig skriver:

    Hört att den där Lars är en Jävel på att köra Dt:2an! Hur ska dom klara sig nu när han är på semester?! :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *