26 juli, 2014

Vill och måste göra mer

Är arg på mig själv för att jag inte uppskattar allt mer än vad jag gör. Uppskattar människor jag har runt om mig. Uppskattar mitt jobb. Uppskattar de upplevelser jag är med om. Uppskattar det fantastiska vädret och uppskattar mig själv. Är inte fören det är försent och man stannar upp för en sekund man inser hur mycket man missar och hur många människor man försummar utan att man är medveten om det. Vill vara en sådan som har perfekt kontakt med alla och gör superroliga saker hela tiden men tiden räcker inte till och när jag väl gör någonting roligt kan jag inte uppskatta det för att jag hela tiden tänker på vad alla andra gör. Världens sämsta sak man kan göra!

Det här inlägget postades i Tankar, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *