6 juli, 2014

I rymden finns inga känslor

Känner mig vilsen, naken och besviken och börjar fundera på om jag verkligen gjort rätt val. Om jag verkligen
gjort det bästa för mig eller bara hafsat igenom massa beslut bara för att jag velat för stunden men inte tänkt på konsekvenserna. Blir så osäker då folk runt om mig pratar massa skit och sprider massa negativ energi.
Vet inte vilken väg jag ska välja eller vart jag ska stå för att känna mig säker. Vet inte ens om jag ens känner
mig trygg här hemma vilket är A och O för en fungerande vardag. Så mycket tankar, känslor och måsten.
Alla känslor svämmar över och jag blir bara alldeles tom och nedstämd. Har haft två underbara dagar så
såklart är det inte mer än rätt att jag nu känner mig vissen. För hur mycket glädje är man egentligen värd?

Mitt största problem just nu är att jag är så fruktansvärt osäker på vart jag har allt och alla och vart jag står i förhållande till mina värderingar och att jag inte kan accepterad det faktum att jag inte kan veta hur framtiden kommer se ut utan enbart måste gilla läget och låta allting ta sin tid.

Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *