30 juni, 2014

En välbehövlig Elsa och Klara dag!

Åkte från Ljusdal redan vid nio idag och landade i Hudik en timme senare. Åt frukost och låg sedan och halvsov framför tvn innan jag gav upp och gick och la mig igen. Sov drygt två timmar och vaknade lagom i tid till att möta upp en efterlängtad Elsa vid bussen! Vi har inte setts sedan studenten vilket känns sjukjobbigt då vi i tre års tid varit med varandra så gott som varenda dag. Så att vi kan ses nu fast vi inte längre bor nära varandra är så underbart och välbehövligt då jag behöver min bästavän!

Hade massa välbehövligt girltalk i lägenheten innan vi sedan gick ut på stan för lite shopping, mysfika på donken och middag på hotchili. Tog samma buss som henne hem och landade hos mammi vid nio där jag packade ihop lite saker jag glömt samt rensade ut massa saker ur förrådet.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *